Disclaimer: De informatie op deze pagina is alleen voor beroepsoefenaren in de gezondheidszorg bedoeld.

In de EU is een voorwaardelijke vergunning voor het in de handel brengen (CMA) verleend voor het product COVID-19 vaccin AstraZeneca voor actieve immunisatie van personen van 18 jaar en ouder ter voorkoming van coronavirusziekte 2019 (COVID-19).

Meer informatie vindt u hier [ <- link naar lokale regulator]

Melding van een bijwerking via de website voor het melden van bijwerkingen van de gezondheidsautoriteiten

Als u zich zorgen maakt over een ongewenste voorval, kan dit worden gemeld via de ADR-website van de Geneesmiddelenautoriteit [ <- link naar het nationale ADR-rapportagesysteem] of via de website voor het rapporteren van bijwerkingen van AstraZeneca.

Deze link brengt je naar een andere website. AstraZeneca biedt deze link als een dienst aan websitebezoekers. AstraZeneca is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites van derden. We raden je aan om het privacybeleid van elke website die je bezoekt te lezen.

Melding van een kwaliteitsklacht over het AstraZeneca vaccin

exit ramp cf

azcovid-cf-text

U verlaat nu azcovid-19.com

U hebt een link geselecteerd die u naar een site brengt die wordt onderhouden door een derde partij die als enige verantwoordelijk is voor de inhoud ervan.

AstraZeneca biedt deze link aan als service aan websitebezoekers. AstraZeneca is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites van derden. We raden u aan om het privacybeleid van elke website die u bezoekt te lezen.

Klik op 'annuleren' om terug te keren naar de site van AstraZeneca of 'doorgaan' om verder te gaan.

az-cancle-cta
Annuleren
az-submit-cta
Doorgaan