Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προορίζονται μόνο για Λήπτες Εμβολίου (Εμβολιαζόμενους).

Στο προϊόν COVID-19 Vaccine AstraZeneca χορηγήθηκε «έγκριση υπό όρους». Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να υπάρξουν περισσότερα δεδομένα σχετικά με αυτό το φάρμακο. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα εξετάζει τις νέες πληροφορίες για το φάρμακο αυτό τουλάχιστον ετησίως και το φύλλο οδηγιών χρήσης θα ενημερώνεται όποτε είναι αναγκαίο.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: ( www.pio.gov.cy/coronavirus/uploads/Q&As2020AstraZeneca.pdf)

Ανατρέξτε στον Επαγγελματία Υγείας σας για περισσότερες πληροφορίες, ή μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα Ιατρικής Πληροφόρησης της AstraZeneca εδώ.

Αναφέρετε ένα ανεπιθύμητο συμβάν μέσω του δικτυακού τόπου "Κίτρινη Κάρτα / Ηλεκτρονική υποβολή" των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών

Εάν ανησυχείτε για κάποιο ανεπιθύμητο συμβάν, μπορεί να αναφερθεί μέσω της ιστοσελίδας των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών: www.phs.moh.gov.cy/yellowcard/index.jsf

Αυτός ο σύνδεσμος θα σας μεταφέρει σε άλλη ιστοσελίδα. Η AstraZeneca παρέχει αυτόν τον σύνδεσμο ως υπηρεσία για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Η AstraZeneca δεν ευθύνεται για την πολιτική απορρήτου οποιωνδήποτε τρίτων ιστότοπων. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.