Tietoa Vaxzevria-valmisteesta

Vastuuvapauslauseke: Tämän sivun tiedot on tarkoitettu vain rokotettaville henkilöille.

▼Tähän lääkevalmisteeseen kohdistuu lisäseuranta

Löydät lisätietoja täältä:  www.fimea.fi

Kysy lisätietoja omasta terveydenhuollon yksiköstäsi tai ole yhteydessä AstraZenecan lääkeneuvontaan täältä

Pandemian aikana Vaxzevria-rokotetta saatetaan toimittaa myös pakkauksissa, joissa valmisteen tuotenimi on COVID-19 Vaccine AstraZeneca. 

Ilmoita haittavaikutuksesta lääkeviranomaisen verkkosivuston kautta

Jos olet huolissasi haittavaikutuksesta, voit ilmoittaa siitä Lääkealan turvallisuus ja kehittämiskeskus Fimean verkkosivuston kautta:  https://www.fimea.fi/vaestolle/laakkeiden_turvallisuus/haittavaikutusilmoituksen-tekeminen

Tämä linkki vie sinut toiselle verkkosivustolle. AstraZeneca tarjoaa tämän linkin palveluna verkkosivuston kävijöille. AstraZeneca ei ole vastuussa kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä. Kehotamme sinua lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytännön.

exit ramp cf

azcovid-cf-text

Olet nyt poistumassa azcovid-19.com -sivustolta.

Olet valinnut linkin, joka vie sinut sivustolle, jota ylläpitää kolmas osapuoli, joka on yksin vastuussa sivuston sisällöstä.

AstraZeneca tarjoaa tämän linkin palveluna verkkosivuston kävijöille. AstraZeneca ei ole vastuussa kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä. Kehotamme sinua lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytännön.

Klikkaa "Peruuta" palataksesi AstraZenecan verkkosivustoon tai "Jatka" jatkaaksesi.

az-cancle-cta
Peruuta
az-submit-cta
Jatka