Πληροφορίες για το Vaxzevria

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προορίζονται μόνο για Λήπτες Εμβολίου (Εμβολιαζόμενους).

Στο προϊόν Vaxzevria χορηγήθηκε «έγκριση υπό όρους». Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να υπάρξουν περισσότερα δεδομένα σχετικά με αυτό το φάρμακο. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα εξετάζει τις νέες πληροφορίες για το φάρμακο αυτό τουλάχιστον ετησίως και το φύλλο οδηγιών χρήσης θα ενημερώνεται όποτε είναι αναγκαίο.

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ, (https://www.eof.gr/web/guest/covid-19).

Ανατρέξτε στον Επαγγελματία Υγείας σας για περισσότερες πληροφορίες, ή μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα Ιατρικής Πληροφόρησης της AstraZeneca εδώ.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το Vaxzevria ενδέχεται, επίσης, να διανεμηθεί σε συσκευασία με την ονομασία COVID‑19 Vaccine AstraZeneca.

 

Αναφέρετε ένα ανεπιθύμητο συμβάν (παρενέργεια) μέσω του δικτυακού τόπου "Κίτρινη Κάρτα / Ηλεκτρονική υποβολή" του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)

Εάν ανησυχείτε για κάποιο ανεπιθύμητο συμβάν (παρενέργεια), μπορεί να αναφερθεί μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΦ (https://www.eof.gr/web/guest/yellowgeneral)

Αυτός ο σύνδεσμος θα σας μεταφέρει σε άλλη ιστοσελίδα. Η AstraZeneca παρέχει αυτόν τον σύνδεσμο ως υπηρεσία για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Η AstraZeneca δεν ευθύνεται για την πολιτική απορρήτου οποιωνδήποτε ιστότοπων τρίτων. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

exit ramp cf

azcovid-cf-text

Αποχωρείτε τώρα από τον ιστότοπο azcovid-19.com

Έχετε επιλέξει έναν σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει σε έναν ιστότοπο που συντηρείται από τρίτο μέρος, το οποίο είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για το περιεχόμενό του. Η AstraZeneca παρέχει αυτόν τον σύνδεσμο ως υπηρεσία για τους επισκέπτες του ιστοτόπου.

Η AstraZeneca δεν ευθύνεται για την πολιτική απορρήτου οποιωνδήποτε ιστοτόπων τρίτων. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστοτόπου που επισκέπτεστε.

Κάντε κλικ στο «Ακύρωση» για να επιστρέψετε στον ιστότοπο της AstraZeneca ή «Συνέχεια» για να συνεχίσετε

az-cancle-cta
Ακύρωση
az-submit-cta
Συνέχεια