Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προορίζονται μόνο για Λήπτες Εμβολίου (Εμβολιαζόμενους).

Στο προϊόν COVID-19 Vaccine AstraZeneca χορηγήθηκε «έγκριση υπό όρους». Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να υπάρξουν περισσότερα δεδομένα σχετικά με αυτό το φάρμακο. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα εξετάζει τις νέες πληροφορίες για το φάρμακο αυτό τουλάχιστον ετησίως και το φύλλο οδηγιών χρήσης θα ενημερώνεται όποτε είναι αναγκαίο.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ, (https://www.eof.gr/web/guest/covid-19).

Ανατρέξτε στον Επαγγελματία Υγείας σας για περισσότερες πληροφορίες, ή μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα Ιατρικής Πληροφόρησης της AstraZeneca εδώ.

Αναφέρετε ένα ανεπιθύμητο συμβάν (παρενέργεια) μέσω του δικτυακού τόπου "Κίτρινη Κάρτα / Ηλεκτρονική υποβολή" του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)

Εάν ανησυχείτε για κάποιο ανεπιθύμητο συμβάν (παρενέργεια), μπορεί να αναφερθεί μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΦ (https://www.eof.gr/web/guest/yellowgeneral)

Αυτός ο σύνδεσμος θα σας μεταφέρει σε άλλη ιστοσελίδα. Η AstraZeneca παρέχει αυτόν τον σύνδεσμο ως υπηρεσία για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Η AstraZeneca δεν ευθύνεται για την πολιτική απορρήτου οποιωνδήποτε ιστότοπων τρίτων. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.