Πληροφορίες για το Vaxzevria

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προορίζονται μόνο για επαγγελματίες υγείας.

Χορηγήθηκε στην ΕΕ Άδεια Κυκλοφορίας υπό όρους (CMA) για το προϊόν Vaxzevria για ενεργητική ανοσοποίηση ατόμων ηλικίας 18 ετών και άνω για την πρόληψη της νόσου του κορωνοϊού 2019 (COVID-19).

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ, (https://www.eof.gr/web/guest/covid-19).

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το Vaxzevria ενδέχεται, επίσης, να διανεμηθεί σε συσκευασία με την ονομασία COVID‑19 Vaccine AstraZeneca.

 

Αναφέρετε ένα ανεπιθύμητο συμβάν μέσω του δικτυακού τόπου "Κίτρινη Κάρτα / Ηλεκτρονική υποβολή" του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)

Εάν ανησυχείτε για κάποιο ανεπιθύμητο συμβάν, μπορεί να αναφερθεί μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΦ (https://www.eof.gr/web/guest/yellowgeneral)

Αυτός ο σύνδεσμος θα σας μεταφέρει σε άλλη ιστοσελίδα. Η AstraZeneca παρέχει αυτόν τον σύνδεσμο ως υπηρεσία για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Η AstraZeneca δεν ευθύνεται για την πολιτική απορρήτου οποιωνδήποτε ιστότοπων τρίτων. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Αναφορά σχετικά με το Εμβόλιο της AstraZeneca

exit ramp cf

azcovid-cf-text

Αποχωρείτε τώρα από τον ιστότοπο azcovid-19.com

Έχετε επιλέξει έναν σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει σε έναν ιστότοπο που συντηρείται από τρίτο μέρος, το οποίο είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για το περιεχόμενό του. Η AstraZeneca παρέχει αυτόν τον σύνδεσμο ως υπηρεσία για τους επισκέπτες του ιστοτόπου.

Η AstraZeneca δεν ευθύνεται για την πολιτική απορρήτου οποιωνδήποτε ιστοτόπων τρίτων. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστοτόπου που επισκέπτεστε.

Κάντε κλικ στο «Ακύρωση» για να επιστρέψετε στον ιστότοπο της AstraZeneca ή «Συνέχεια» για να συνεχίσετε

az-cancle-cta
Ακύρωση
az-submit-cta
Συνέχεια