Informasjon om Vaxzevria

Disclaimer: Informasjonen på denne siden er kun rettet mot helsepersonell.

En markedsføringstillatelse (MT) har blitt gitt i EU til produktet Vaxzevria for aktiv immunisering av indivder hos personer i alderen 18 år og eldre for forebygging av koronavirus sykdom 2019 (COVID19)

 
 

Du finner mer informasjon her:

https://legemiddelverket.no/andre-temaer/covid-19-og-legemidler

https://www.fhi.no/sv/vaksine/koronavaksinasjonsprogrammet

Under pandemien kan Vaxzevria også bli distribuert in en pakning med navned COVID-19 Vaccine AstraZeneca.

 

Rapporter bivirkninger via Legemiddelverkets nettsider

Hvis du observerer en bivirkning, kan den rapporteres via Legemiddelverkets nettsted for bivirkningsrapportering, (https://legemiddelverket.no/bivirkninger-og-sikkerhet/meld-bivirkninger/bivirkningsmelding-helsepersonell).

Denne lenken fører til et eksternt nettsted. AstraZeneca gir denne linken som en service til besøkende på nettstedet. AstraZeneca er ikke ansvarlig  for personvernerklæring på eksterne nettsteder. Vi oppfordrer deg til å lese Personvernerklæringen for hvert nettsted du besøker.

AstraZeneca vaksinerapportering

exit ramp cf

azcovid-cf-text

Du forlater nå azcovid-19.com

Du har valgt en lenke som vil ta deg til et nettsted som vedlikeholdes av en tredjepart. Denne tredjeparten her eneansvarlig for innholdet.

AstraZenca viser denne lenke som en tjeneste til gjester til dette nettstedet. AstraZeneca er ikke ansvarlig for personvern retningslinjer på tredjeparts nettsteder. We anbefaler deg å lese personvernreglene på alle nettsted du besøker.

Trykk 'cancel' for å returnere til AstraZeneca sitt nettsted eller 'continue' for å gå videre.

az-cancle-cta
Cancel
az-submit-cta
Continue