Informații despre Vaxzevria

Disclaimer: Informațiile de pe această pagină sunt destinate numai profesioniștilor din domeniul sănătății.

În Uniunea Europeană a fost acordată o autorizație de punere pe piață pentru produsul Vaxzevria pentru imunizarea activă a persoanelor cu vârsta de 18 ani și peste, pentru prevenirea COVID-19.

 

Puteți găsi mai multe informații aici (https://www.anm.ro).

In timpul pandemiei, Vaxzevria  poate fi distribuit cu ambalaje inscripționate cu numele 'COVID‑19 Vaccine AstraZeneca'.

 

Raportarea unui eveniment advers prin intermediul web-site-ului Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România

Dacă observați un eveniment advers, acesta poate fi raportat prin intermediul web-site-ului Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România  (https://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/farmacovigilenta/raportarea-reactiilor-adverse-suspectate-vaccin-covid-19

Acest link va deschide un alt site web. AstraZeneca oferă acest link ca un serviciu pentru vizitatorii site-ului. AstraZeneca nu este  responsabilă pentru politica de confidențialitate a niciunui site web deținut de o terță parte.  Vă încurajam să parcurgeți Politica de confidențialitate a fiecărui site web pe care îl vizitați.

Raportări privind vaccinul AstraZeneca

exit ramp cf

azcovid-cf-text

Ați selectat un link care vă va duce la un site web gestionat de o terță parte responsabilă pentru conținutul acestuia.

AstraZeneca oferă acest link ca serviciu pentru vizitatorii site-ului web. AstraZeneca nu este responsabilă pentru politica de confidențialitate a site-urilor web terțe. Vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate a fiecărui site web pe care îl vizitați.

Apasați butonul „anulați” pentru a reveni la site-ul AstraZeneca sau „continuați” pentru a continua.

az-cancle-cta
Anulați
az-submit-cta
Continuați