Informacije o cepivu Vaxzevria

Izjava o omejitvi odgovornosti: Informacije na tej strani so namenjene samo zdravstvenim delavcem.

V EU je bilo izdano pogojno dovoljenje za promet za cepivo Vaxzevria za aktivno imunizacijo oseb, starih 18 let in več, za preprečevanje koronavirusne bolezni 2019 (COVID-19).

 

Več informacij lahko najdete tukaj:  https://www.jazmp.si/

V času pandemije je lahko cepivo Vaxzevria na voljo v pakiranju z imenom COVID-19 Vaccine AstraZeneca.

 

Poročajte o možnem neželenem dogodku preko spletne strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ)

Če ste zaskrbljeni zaradi neželenega dogodka, lahko o njem poročate preko spletne strani NIJZ:  https://www.nijz.si/sl/prijava-nezelenih-ucinkov-po-cepljenju

Ta povezava vas bo preusmerila na drugo spletno stran. Podjetje AstraZeneca navaja to povezavo kot storitev obiskovalcem spletnih strani. Podjetje AstraZeneca ne odgovarja za politiko zasebnosti katerih koli spletnih strani tretjih oseb. Priporočamo vam, da preberete pravilnik o zasebnosti vsake spletne strani, ki jo obiščete.

Poročanje neustrezne kakovosti cepiva podjetja AstraZeneca

exit ramp cf

azcovid-cf-text

Zapuščate stran azcovid-19.com.

Izbrali ste povezavo, ki vas bo popeljala na spletno stran, ki jo vzdržuje tretja oseba, ki je v celoti odgovorna za njeno vsebino.

Podjetje AstraZeneca ponuja to povezavo kot storitev obiskovalcem spletne strani. Podjetje AstraZeneca ne odgovarja za politiko zasebnosti katerih koli spletnih strani tretjih oseb. Priporočamo vam, da preberete pravilnik o zasebnosti vsake spletne strani, ki jo obiščete.

Kliknite »Prekliči«, da se vrnete na stran podjetja AstraZeneca ali »Naprej« za nadaljevanje 

az-cancle-cta
Prekliči
az-submit-cta
Naprej