Information om Vaxzevria

Ansvarsfraskrivelse: Oplysningerne på denne side er kun beregnet til sundhedspersonale.

Der er i EU udstedt en betinget markedsføringstilladelse (CMA) for produktet Vaxzevria til aktiv immunisering af personer på 18 år og derover med henblik på forebyggelse af coronavirus disease 2019 (COVID- 19).

 

Du kan finde mere information her:  https://laegemiddelstyrelsen.dk/

Under pandemien kan Vaxzevria også distribueres i pakninger med navnet COVID-19 Vaccine AstraZeneca.

 

Indberet en bivirkning via Lægemiddelstyrelsens hjemmeside

Hvis du er bekymret for en bivirkning, kan den rapporteres via Lægemiddelstyrelsens hjemmeside ADR-websted:  https://dpsd.csc-scandihealth.com/Form/PublicSubmission.aspx?form=DPSD_Public

Dette link fører dig til en anden hjemmeside. AstraZeneca giver dette link som en service til besøgende på hjemmesiden. AstraZeneca er ikke ansvarlig for privatlivspolitikken for nogen tredjeparts hjemmesider. Vi opfordrer dig til at læse privatlivspolitikken på alle hjemmesider, du besøger.

AstraZeneca Vaccine Rapportering

exit ramp cf

azcovid-cf-text

Du forlader nu azcovid-19.com

Du har valgt et link, som fører dig til et websted, som vedligeholdes af en tredjepart, der er eneansvarlig for indholdet. AstraZeneca giver dette link som en tjeneste til besøgende på webstedet.

AstraZeneca er ikke ansvarlig for fortrolighedspolitikken på tredjeparts websteder. Vi opfordrer dig til at læse fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Klik på 'Annuller' for at vende tilbage til AstraZenecas websted eller "Fortsæt" for at fortsætte.

az-cancle-cta
Annuller
az-submit-cta
Fortsæt