Retningslinjer for informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler til å tilby nettstedsfunksjonalitet, til å analysere bruken av nettstedet, til å muliggjøre sosiale medier-funksjoner og til å hjelpe oss med markedsføringsarbeidet vårt. Kun strengt nødvendige informasjonskapsler vil bli lagret som standard. Ved å klikke på «Tillat alle informasjonskapsler», godtar du lagring av alle informasjonskapsler på enheten din. Du kan tilpasse innstillingene dine, innhente mer informasjon og trekke tilbake eller endre samtykket når som helst ved å klikke på «Innstillinger for informasjonskapsler» eller ved å gå til vår Merknad om informasjonskapsler-kobling på nettstedet. For mer informasjon om bruk av informasjonskapsler, se nettsiden med varsel om informasjonskapsler.

 

1 Strengt nødvendige informasjonskapsler

De strengt nødvendige informasjonskapslene hjelper med å gjøre et nettsted brukbart ved å muliggjøre grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere og kan ikke slås av i systemene våre. De plasseres vanligvis kun i respons på handlinger du gjør som utgjør en forespørsel om tjenester, som for eksempel å konfigurere personverninnstillinger, logge på eller sende inn skjemaer. Du vil kanskje være i stand til å avslå disse informasjonskapslene gjennom nettleseren din, men nødvendige deler av nettstedet vil da ikke fungere. Disse informasjonskapslene lagrer ikke personlig identifiserbar informasjon.

  • Cookie - WSCRCookieSamtykke
  • Utløp - 1 år
  • Selskapet - Digital Control Room Ltd
  • Formål - Ditt besøk - Lagrer samtykkesesjonen for informasjonskapsler på nettstedet vårt. Den inneholder ingen annen informasjon enn om du har valgt inn eller ut for hvert informasjonskapselnivå.

 

0 Funksjonelle informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å tilby forbedret funksjonalitet, bistå med personlig tilpasning av nettstedet, oppretteholde brukervalgte alternativer og hjelpemidler for navigering på nettstedet. De kan være plassert av oss eller tredjepartsleverandører hvis tjenester vi har lagt til sidene våre. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, kan det hende at noen eller alle disse tjenestene ikke kommer til å fungere riktig.

 

0 Ytelse og operasjonelle informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene lar oss telle antall besøk og trafikk-kilder, utføre kundeundersøkelser og andre nettanalyser, slik at vi kan måle og forbedre ytelsen til nettstedet vårt. De hjelper oss med å vite hvilke sider som er mest og minst populære, og til å se hvordan besøkende beveger seg rundt på nettstedet. Informasjonen disse informasjonskapslene innhenter blir samlet, og i noen tilfeller kan det innhentes begrensede mengder identifiserbare data..

0 Informasjonskapsler for markedsføring og målrettet annonsering

Disse informasjonskapslene brukes til å spore våre besøkendes surfevaner og aktivitet på nettstedene våre. De kan brukes til å bygge opp en søke- og/eller surfeloggprofil for hver besøkende. Det kan innhentes identifiserbare eller unike data som gjør oss i stand til å vise deg relevant/personlig tilpasset markedsføringsinnhold. Vi lagrer ikke direkte personlig informasjon, men informasjon som på unikt vis identifiserer nettleseren og internettenheten din, og bruker dette til å vise målrettet annonsering og/eller dele data med tredjeparter for samme formål. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil du oppleve mindre personlig tilpasset markedsføringsinnhold og målrettet annonsering.

Vi bruker ingen informasjonskapsler i denne kategorien.

 

Administrer informasjonskapslene dine

Hva er informasjonskapsler, hvordan brukes de, og hvordan kan man behandle de forskjellige?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som inneholder bokstaver og tall som plasseres på din datamaskin eller enhet. Informasjonskapsler plasseres når du besøker en hjemmeside som bruker infokapsler, og kan brukes til å spore hvilke sider som besøkes på nettstedet, hjelpe deg å fortsette der du avsluttet sist eller å huske dine preferanser, som språk.

Informasjonskapsler er veldig viktige for å hjelpe oss å gjøre nettjenester mer brukervennlige, overvåke bruken av siden, og forbedre tjenesten vi leverer til deg.

For å gjøre det enklere å forstå måten en nettside bruker informasjonskapsler, har vi gruppert dem i kategorier som er enkle å forstå. Kategorien en informasjonskapsel tilhører vises i Kontrollpanelet for informasjonskapsler.

Informasjonen i Kontrollpanelet for informasjonskapsler er oppgitt på en åpen og transparent måte, slik at du kan se hvordan informasjonskapsler brukes for å berike din besøksopplevelse, og foreta informerte valg for å tillate bruken av slike kapsler. Dersom du ønsker å kontrollere og fjerne informasjonskapsler, kan dette gjøres via innstillingene i din nettleser.

Merk at det å begrense informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten til nettsiden. Mange av de interaktive funksjonene som tilbys av forskjellige nettsteder er avhengig av informasjonskapsler, og det å deaktivere eller blokkere dem kan forhindre at tjenesten fungerer eller redusere bruken.

Forskjellige nettlesere bruker forskjellige metoder for å behandle informasjonskapsler. Følg instruksjonene nedenfor fra nettleserleverandørene for å konfigurere dine leserinnstillinger*.