Politika kolačića

Kolačiće koristimo kako bismo omogućili funkcionalnost web stranice, analizirali korištenje web-mjesta, omogućili značajke društvenih medija i pomogli u našim marketinškim naporima. Prema zadanim postavkama bit će pohranjeni samo potrebni kolačići, a klikom na "Dopusti sve kolačiće" pristajete na pohranu svih kolačića na vašem uređaju. Možete personalizirati svoje postavke, dobiti više informacija i povući ili promijeniti svoj pristanak u bilo kojem trenutku klikom na "Postavke kolačića" ili posjetom našem linku Obavijest o kolačićima dostupnom na web stranici. Za više informacija o korištenju kolačića molimo pogledajte web stranicu obavijesti o kolačićima.

 

1 Strogo potrebni kolačići

Strogo potrebni kolačići pomažu u korištenju internetske stranice tako što omogućuju osnovne funkcije kao što su navigacija stranica i pristup sigurnim područjima web stranice. Ovi kolačići su neophodni kako bi web stranica funkcionirala i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Obično se postavljaju samo kao odgovor na radnje koje ste napravili, a koje se odnose na zahtjev za uslugama, kao što su postavljanje postavki privatnosti, prijavljivanje ili popunjavanje obrazaca. Možda ćete moći odbiti te kolačiće putem preglednika, ali potrebni dijelovi stranice tada neće funkcionirati. Ovi kolačići ne pohranjuju osobne podatke.

  • Kolačić - WScrCookieConSent
  • Istjecanje - 1 godina
  • Tvrtka - Digitalna kontrolna soba d.o.o.
  • Svrha - Vaš posjet - Pohranjuje vašu sesiju suglasnosti kolačića za našu stranicu. Ne sadrži druge podatke osim toga jeste li se odlučili ili odjavili za svaku razinu kolačića.

 

0 Funkcionalni kolačići

Ovi kolačići omogućuju web stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti, personalizaciju stranice pomoći, održavanje odabranih korisničkih opcija i navigacijskih pomagala web-mjesta. Možemo ih postaviti mi ili davatelji trećih strana čije smo usluge dodali na naše stranice. Ako ne dozvolite ove kolačiće, neke ili sve ove usluge možda neće funkcionirati ispravno.

Mi ne koristimo kolačiće u ovoj kategoriji.

 

0 Kolačići za performanse i operativni kolačići

Ovi kolačići omogućuju nam da brojimo posjete i izvore prometa, vršimo ankete korisnika i druge web analitike kako bismo mogli mjeriti i poboljšati performanse naše stranice. Pomažu nam da znamo koje su stranice najviše i najmanje popularne i vidimo kako se posjetitelji kreću po web mjestu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju se zbrajaju i u nekim slučajevima mogu se prikupljati ograničeni podaci koji se mogu identificirati.

Mi ne koristimo kolačiće u ovoj kategoriji.

 

Marketinški kolačići i ciljano oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za praćenje navika i aktivnosti naših posjetitelja na našim internetskim stranicama. Mogu se koristiti za izradu profila pretraživanja i/ili povijesti pregledavanja za svakog posjetitelja. Mogu se prikupljati prepoznatljivi ili jedinstveni podaci koji nam omogućuju prikazivanje relevantnih/personaliziranog marketinškog sadržaja. Ne pohranjujemo izravno osobne podatke, već podatke koji jedinstveno identificiraju vaš preglednik i internetski uređaj te ih koriste za prikazivanje ciljanog oglašavanja i/ili dijeljenje tih podataka s trećim stranama u istu svrhu. Ako ne dopustite ove kolačiće, imat ćete manje personalizirani marketinški sadržaj i ciljano oglašavanje.

Mi ne koristimo kolačiće u ovoj kategoriji.

 

Upravljanje kolačićima

Što su kolačići, kako se koriste i kako se njima upravlja?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje sadrže slova i brojeve i postavljaju se na vaše računalo ili uređaj. Kolačići se postavljaju kada posjetite web stranicu koja koristi kolačiće i može se koristiti za praćenje stranica koje posjećuju na web-mjestu, pomažu vam da nastavite gdje ste stali ili se sjećate vaših preferencija, kao što su postavke jezika.

Kolačići su vrlo važni kako bi nam olakšali korištenje internetskih usluga, pratili korištenje naše stranice i pomogli nam da poboljšamo uslugu za vas.

Kako bismo vam olakšali razumijevanje načina na koji internetska stranica koristi kolačiće, grupirali smo ih u kategorije koje se lako razumiju. Kategorija kojoj pripada kolačić može se vidjeti na ploči s kolačićima.

Informacije na Cookie Panelu pružaju vam se na otvoren i transparentan način, tako da možete vidjeti kako se kolačići koriste kako bi obogatili vaše iskustvo posjetitelja i napravili informirani izbor kako biste omogućili njihovo korištenje. Međutim, ako želite kontrolirati i ukloniti kolačiće, to se može učiniti putem postavki u vašem web pregledniku.

Imajte na umu da ograničavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost web stranice. Mnoge interaktivne funkcije koje nude web stranice ovise o kolačićima, a onemogućavanje ili blokiranje kolačića može spriječiti rad tih usluga ili smanjiti njihovu korisnost.

Različiti internetski preglednici mogu koristiti različite metode za upravljanje kolačićima. Slijedite upute u nastavku, izravno od proizvođača web preglednika, kako biste konfigurirali postavke preglednika pregled*.

Microsoft Internet Explorer (IE)

Google Chrome

Safari

Firefox