Informacije o cepivu Vaxzevria

Izjava o omejitvi odgovornosti: informacije na tej strani so namenjene samo prejemnikom cepiva.

 

Več informacij lahko najdete tukaj:  https://www.jazmp.si/

Če imate dodatna vprašanja, se posvetujte z zdravnikom ali kontaktirajte medicinski oddelek družbe AstraZeneca tukaj.

V času pandemije je lahko cepivo Vaxzevria na voljo v pakiranju z imenom COVID-19 Vaccine AstraZeneca.

 

Poročajte o možnem neželenem dogodku preko spletne strani Javne agencije Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke (JAZMP)

Če ste zaskrbljeni zaradi neželenega dogodka, lahko o njem poročate preko spletne strani JAZMP:  https://www.jazmp.si/humana-zdravila/farmakovigilanca/porocanje-o-nezelenih-ucinkih-zdravil

Ta povezava vas bo preusmerila na drugo spletno stran. Podjetje AstraZeneca navaja to povezavo kot storitev obiskovalcem spletnih strani. Podjetje AstraZeneca ne odgovarja za politiko zasebnosti katerih koli spletnih strani tretjih oseb. Priporočamo vam, da preberete pravilnik o zasebnosti vsake spletne strani, ki jo obiščete.

exit ramp cf

azcovid-cf-text

Zapuščate stran azcovid-19.com.

Izbrali ste povezavo, ki vas bo popeljala na spletno stran, ki jo vzdržuje tretja oseba, ki je v celoti odgovorna za njeno vsebino.

Podjetje AstraZeneca ponuja to povezavo kot storitev obiskovalcem spletne strani. Podjetje AstraZeneca ne odgovarja za politiko zasebnosti katerih koli spletnih strani tretjih oseb. Priporočamo vam, da preberete pravilnik o zasebnosti vsake spletne strani, ki jo obiščete.

Kliknite »Prekliči«, da se vrnete na stran podjetja AstraZeneca ali »Naprej« za nadaljevanje 

az-cancle-cta
Prekliči
az-submit-cta
Naprej