Politika piškotkov

Piškotke uporabljamo za zagotavljanje funkcionalnosti spletnega mesta, analiziranje uporabe spletnega mesta, omogočanje funkcij družbenih medijev in pomoč pri naših tržnih prizadevanjih. Privzeto bodo shranjeni samo potrebni piškotki in s klikom na »Dovoli vse piškotke« se strinjate s shranjevanjem vseh piškotkov na vaši napravi. Svoje nastavitve lahko prilagodite, pridobite več informacij in prekličete ali spremenite svoje soglasje kadarkoli tako, da kliknete« Nastavitve piškotkov »ali obiščete našo povezavo Obvestilo o piškotkih, ki je na voljo na spletnem mestu. Za več informacij o uporabi piškotkov in da vidimo spletno stran z obvestili o piškotkih.

 

1 Strogo potrebni piškotki

Strogo potrebni piškotki pomagajo, da spletno mesto postane uporabno tako, da omogočijo osnovne funkcije, kot sta navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Ti piškotki so potrebni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti v naših sistemih. Navadno so nastavljeni le kot odgovor na dejanja, ki jih izvedete, ki predstavljajo zahtevo za storitve, kot so nastavitev vaših nastavitev zasebnosti, prijava ali izpolnjevanje obrazcev. Te piškotke boste morda lahko zavrnili prek brskalnika, vendar potrebni deli spletnega mesta ne bodo delovali. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

  • Piškotek - WSCRCookieConSent
  • Iztek veljavnosti — 1 leto
  • Podjetje - Digital Control Room Ltd
  • Namen - Vaš obisk - Shrani vašo sejo soglasja za piškotke za našo spletno stran. Ne vsebuje nobenih drugih informacij, razen tega, ali ste se odločili za vsako raven piškotkov.

 

0 Funkcionalni piškotki

Ti piškotki omogočajo spletnemu mestu, da zagotovi izboljšano funkcionalnost, prilagajanje strani pomoči, vzdrževanje uporabnikov izbranih možnosti in pripomočkov za krmarjenje na spletnem mestu. Lahko jih določimo mi ali tretji ponudniki, katerih storitve smo dodali na naše strani. Če teh piškotkov ne dovolite, nekatere ali vse te storitve morda ne bodo delovale pravilno.

V tej kategoriji ne uporabljamo piškotkov.

 

0 Uspešnost in operativni piškotki

Ti piškotki nam omogočajo, da štejemo obiske in  promet na strani vire, izvajamo ankete strank in drugo spletno analitiko, tako da lahko merimo in izboljšamo delovanje naše spletne strani. Pomagajo nam vedeti, katere strani so najbolj in najmanj priljubljene in si oglejte, kako se obiskovalci premikajo po spletnem mestu. Podatki, ki jih ti piškotki zbirajo, so združeni in v nekaterih primerih se lahko zbirajo omejeni prepoznavni podatki.

V tej kategoriji ne uporabljamo piškotkov.

 

0 Trženje in ciljno usmerjeno oglaševanje

Ti piškotki se uporabljajo za sledenje navad obiskovalcev in dejavnosti brskanja po naših spletnih straneh. Uporabljajo se lahko za izdelavo profila iskanja in/ali zgodovine brskanja za vsakega obiskovalca. Zbirajo se lahko prepoznavni ali edinstveni podatki, ki nam omogočajo, da vam pokažemo relevantne/prilagojene tržne vsebine. Osebnih podatkov ne shranjujemo neposredno, temveč informacije, ki enolično identificirajo vaš brskalnik in internetno napravo in jih uporabljamo za prikaz ciljnega oglaševanja in/ali delijo te podatke s tretjimi osebami za isti namen. Če teh piškotkov ne dovolite, boste deležni manj prilagojenih tržnih vsebin in ciljnega oglaševanja.

V tej kategoriji ne uporabljamo piškotkov.

 

Upravljajte svoje piškotke

Kaj so piškotki, kako se uporabljajo in kako jih upravlja?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki vsebujejo črke in številke ter se namestijo na vaš računalnik ali napravo. Piškotki se nastavijo, ko obiščete spletno, ki uporablja piškotke in se lahko uporabljajo za sledenje strani, ki jih obiščete na spletnem mestu, vam pomagajo nadaljevati mesto, kjer ste končali, ali si zapomnijo vaše nastavitve, kot so jezikovne nastavitve.

Piškotki so zelo pomembni, da nam pomagajo olajšati uporabo spletnih storitev, spremljati uporabo našega spletnega mesta in nam pomagajo izboljšati storitev za vas.

Da bi lažje razumeli, kako spletno mesto uporablja piškotke, smo jih združili v preprosto razumljive kategorije. Kategorijo, ki ji pripada piškotek, si lahko ogledate na Panelu za piškotke.

Informacije na plošči za piškotke so vam na voljo na odprt in pregleden način, tako da lahko vidite, kako se piškotki uporabljajo za obogatitev vaše izkušnje obiskovalca in informirano izbiro, ki omogoča njihovo uporabo. Če pa želite nadzorovati in odstraniti piškotke, lahko to storite prek nastavitev v vašem spletnem brskalniku.

Upoštevajte, da lahko omejevanje piškotkov vpliva na funkcionalnost spletnega mesta. Veliko interaktivnih funkcij, ki jih ponujajo spletne strani, je odvisno od piškotkov, onemogočanje ali blokiranje piškotkov pa lahko prepreči delovanje teh storitev ali zmanjša njihovo uporabnost.

Različni spletni brskalniki lahko uporabljajo različne metode za upravljanje piškotkov. Prosimo, sledite spodnjim navodilom, od proizvajalcev spletnega brskalnika neposredno, da konfigurirate nastavitve brskalnika*.

Microsoft Internet Explorer (IE)

Google Chrome

Safari

Firefox